Dualarla açılışını yaptılar sonra birbirlerini ezdiler

Karabük'te bir mağaza açılışında yapılan indirim kampanyası büyük bir izdihama neden oldu. Vatandaşlar indirimli ürünleri almak için birbirini ezerek yarıştı. Kimileri yere düşerken kimileri de birbirlerine hakaret edip tartıştı.
 Tarih: 16-10-2024 11:15:53
Dualarla açılışını yaptılar sonra birbirlerini ezdiler

Karabük'te yapılan mağazanın açılışına yönelik yapılan indirim kampanyası izdihama neden oldu. O anlar ise kameralara anbean yansıdı.

Bayır Mahallesi Fevzi Fırat Caddesinde özel indirimlerin ve birbirinden avantajlı kampanyaların yapıldığı mağaza açılışına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Günler öncesinden açılışa özel birçok ürünün indirimli satışa çıkaracağını duyurması üzerine vatandaşlar ürünleri almak için sıraya girdi.

Yüzlerce insanın oluşturduğu yoğunluk dua ve açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından izdihama dönüştü. Mağazaya girebilen vatandaşlar indirimli ürünlere ulaşmak için adeta birbirleriyle yarıştılar. İçeriye girmek isteye bazı vatandaşlar yaşana izdiham nedeniyle yere düşerken ezilme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Öte yandan bazı vatandaşların da alışveriş sırasında sözlü tartışmalar yaşadığı görüldü. Mağaza sahibi Ahmet Salt, kentte ihtiyaç olduğundan dolayı mağaza açılışı gerçekleştirdiklerini belirterek, beklemedikleri bir izdihamla karşılaştıklarını söyledi. Salt, kampanyanın 1 hafta süreceğini ifade etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / RIDVAN BOSTANCI - Güncel

Alışveriş Karabük Ekonomi Güncel Yaşam

Down sendromlu genç kız, 40 günlük bebeği 7. kattan aşağı attı

Dualarla açılışını yaptılar sonra birbirlerini ezdiler

1 milyonu aşkın insan parasının tamamını kaybetti

Etiketler
  Kaynak: www.haberler.com
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
Tüm Anketler
Sizce Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığını hangi parti adayı alır?
BİZİ TAKİP EDİN
  • HABER ARŞİVİ
    YUKARI