İlközen: Türkiye’de iktidar boşluğu var

 Tarih: 14-10-2024 13:18:40
İlközen:  Türkiye’de iktidar boşluğu var

Tuğra Partisi Genel Başkanı Hatice Çelik İlközen, Türkiye'nin mevcut siyasi durumunu değerlendirerek dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Antalya’da partililerle bir araya gelen İlközen, Türkiye’de bir iktidar boşluğu olduğunu ve erken seçimin kaçınılmaz hale geldiğini belirtti. İlközen, “22 yıllık iktidarın Türkiye’yi getirdiği nokta ortada. Artık değişim zamanı geldi ve Tuğra Partisi olarak biz bu değişimin en güçlü adayıyız," dedi.

"Erken Seçimden Korkuyorlar"

Tuğra Partisi Genel Başkanı İlközen, mevcut iktidarın erken seçimden korktuğunu iddia etti. Yerel seçimlerde vatandaşların AK Parti’ye güçlü bir uyarı verdiğini ifade eden İlközen, "AK Parti, halkın uyarısını anlamış değil ve erken seçimden korkuyorlar. Ancak kaçış yok; erken seçim kaçınılmaz. Türkiye’de artık yeni bir dönemin kapıları aralanıyor ve bu değişim rüzgarının adı Tuğra Partisi olacak," dedi. Partinin teşkilatlanma çalışmalarını hızla sürdürdüğünü söyleyen İlközen, "Söylemden öteye geçmek ve icraat görmek isteyen herkesin adresi Tuğra Partisi’dir," ifadelerini kullandı.

Antalya Ziyaretinde Halkla Bir Araya Geldi

Antalya'da partililerle ve vatandaşlarla buluşan Tuğra Partisi lideri İlközen, burada yaptığı konuşmada halka hizmet etme kararlılığını yineledi. Antalya’da teşkilatlanma çalışmalarını hızlandırdıklarını belirten İlközen, il başkanlığı için birkaç isim üzerinde yoğunlaştıklarını ve en kısa zamanda il başkanını atayacaklarını duyurdu. “Antalya'ya ve partimize yakışır bir isimle, bu bölgedeki teşkilatlanmamızı güçlendireceğiz. İnce eleyip sık dokuyoruz, en doğru kararı vereceğimizden şüphemiz yok," dedi.

"Kadın Lider Arayışı Artıyor"

Kadın lider olarak halkın kendisine gösterdiği ilgiden memnuniyet duyduğunu belirten Hatice Çelik İlközen, toplumun barışçıl bir lider arayışında olduğunu söyledi. "Halkımız, savaşçıl değil, barışçıl bir lider istiyor. Kadınlar her zaman toparlayıcıdır, toplumun her kesimine dokunabilir. Ben bir psikoloğum, aile davalarında bile erkekler genellikle çocuklarının velayetinin annelerde kalmasını ister. Kadınların sahip olduğu bu doğuştan gelen toparlayıcı rol, siyasette de karşılık bulacak. Ülkemizi dağıtmaya değil, toparlamaya talibiz," diye konuştu.

Teşkilatlanma Çalışmaları Hızla Sürüyor

Tuğra Partisi’nin Türkiye genelindeki teşkilatlanma çalışmalarını hızla sürdürdüğünü belirten İlközen, şu ana kadar 33 ilde yapılanmalarını tamamladıklarını ve kongre süreçlerinin başladığını söyledi. Şanlıurfa, Diyarbakır, Muğla ve Aydın’da kongre hazırlıklarının devam ettiğini vurgulayan İlközen, "Çok hızlı ilerliyoruz. Partimizin yapılanmasını kısa sürede tamamlayarak Türkiye'nin en güçlü partisi olacağız. Partililerimizle birlikte buna tüm yüreğimizle inanıyoruz," şeklinde konuştu.

"Biz Söz Verdik mi Yaparız"

Tuğra Partisi’nin, halkın refahı ve huzuru için yola çıktığını söyleyen İlközen, seçim vaatlerinin ötesine geçip gerçek çözümler sunduklarını ifade etti. “Biz halkımızın hizmetçisi olmak için bu yola çıktık. Refah, huzur ve ekonomik istikrarı sağlamak için söz veriyoruz. Diğer partiler gibi sadece seçim zamanı vaatlerde bulunan bir parti değiliz. Biz söz verdik mi yaparız. Halkımıza verdiğimiz her sözü yerine getireceğiz," dedi. İlközen, büyük projelerle yola çıktıklarını ve halkın ekonomik sıkıntılarını çözmeye odaklandıklarını belirtti.

"Yüzler Gülecek"

Tuğra Partisi Genel Başkanı İlközen, konuşmasını şu sözlerle sonlandırdı: "İnsanlarımız artık ekonomik zorluklardan bunalmış durumda. Halkımızın yüzünü güldürmek, onları refaha kavuşturmak ve özgürleştirmek için buradayız. Tuğra Partisi iktidara geldiğinde insanlar, başlarını yastıklarına huzurla koyacaklar. Artık acılar dinecek ve yüzler gülecek. Bu ülkenin hak ettiği barış ve huzuru sağlayacağız."

Haber: Yalçın KÜÇÜK

Etiketler
  HABER GALERİ
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÖZEL HABERLER Haberleri
Tüm Anketler
Sizce Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığını hangi parti adayı alır?
BİZİ TAKİP EDİN
  • HABER ARŞİVİ
    YUKARI